Új autók

7-személyes ajánlat

 

GRAND C4 SPACETOURER

Kedvezményes indulóár: 7 100 000 Ft*

 

Előnyök:

hétszemélyes kedvezményes bruttó induló ár: állami támogatással 4 600 000 Ft-tól 1

 

FŐBB FELSZERELTSÉGEK

Panorámaszélvédő

7"-os, kapacitív érintőképernyő

Citroën Connect rádió

Bőrbevonatú kormánykerék

Asztalkák az első üléstámlák hátoldalán

Telefon-kihangosító Bluetooth kapcsolattal

Elektronikus kulcs, Stop/Start gomb

LED nappali menetfény

Négy elektromos ablakemelő

6 légzsák

ESP, ITC, ABS, REF, AFU

Elektromos rögzítőfék, Hill Assist rendszer

Sebességszabályozó és -korlátozó berendezés

Automata, kétzónás klímaberendezés hátsó szellőzéssel

3 különálló, azonos méretű ülés a 2. sorban

Esőérzékelős ablaktörlő, automata fényszóró

Elektronikus kulcs, Stop/Start gomb

 

 

Új BERLINGO

Kedvezményes indulóár: 6 105 000 Ft*

Előnyök:

hétszemélyes kedvezményes bruttó induló ár: állami támogatással 3 665 000 Ft-tól 1

 

FŐBB FELSZERELTSÉGEK

Vezető, utasoldali és oldallégzsák az első sorban

Függönylégzsákok első és második sorban

Tempomat és sebességhatároló

Automata vészfékező rendszer

Sávtartó asszisztens és táblafelismerő rendszer (sebességre figyelmeztető táblák)

Elektromos ablakemelők elöl

Elektromosan állítható és fűthető tükrök

Manuális gyerekzár

Manuális klímaberendezés

Rádió Bluetooth kihangosítóval és USB csatlakozóval (6 hangszóró)Nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásának néhány feltétele 1

• magyar állampolgár, a szabad mozgás és a három hónapot meghaladó tartózkodás jogát

• Magyarország területén gyakorló, illetve a hontalanként elismert személy, aki Magyarország területén bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik

• legalább három – illetve várandósság esetén a jogszabályi feltételek teljesítése esetén két, illetve egy – gyermek után családi pótlékra jogosult nagycsaládos személy,

• „B” kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel rendelkezik

• nincs nyilvántartott köztartozása és nem áll fenn vele szemben egyéb kizáró ok,

• nem részesült korábban szerzési támogatásban

• olyan személygépkocsit kíván megszerezni, amelyben a vezető ülését is beleértve – legalább hét állandó ülőhely van, továbbá új járműnek minősül,

• a szerzési támogatás mértéke 2 500 000 forint, de legfeljebb a megszerzés időpontjában érvényes bruttó vételár 50%-a.

• A szerzési támogatás iránti kérelem benyújtására 2019. július 1. és 2022. december 31. között van lehetőség.

• A szerzési támogatással kapcsolatos eljárásokban a Magyar Államkincstár központi szerve jár el. A szerzési támogatás iránti kérelmet a Kincstár honlapján közzétett formanyomtatványon a Kincstárnál vagy a kormányablaknál lehet benyújtani.

• A 7 személyes személygépkocsi a szerzési támogatásra való jogosultságot megállapító határozat véglegessé válását követően szerezhető meg.

• A Kérelem benyújtása az ügyfél feladata, amit megtehet online felületen, személyesen, vagy postai úton.

• A Kérelem benyújtásához szükséges Ügyfél igénylőlap az alábbi linken keresztül érhető el:

• https://cst.tcs.allamkincstar.gov.hu/images/Kérelem_nagycsaládos_személygépkocsi_módosított10.17.pdf

1 Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza.

* Jelen ajánlat 2020. június 2-ától visszavonásig, új, 7 üléses Citroën Berlingo PureTech 110 S&S Live M hosszúságú modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 3 665 000 Ft-os, csökkentett induló ár a 7 üléses Citroën Berlingo PureTech 110 S&S Live M változatára vonatkozik, ahol az 6 165 000 Ft-os bruttó kedvezményes induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft-os nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatása.

Az új, 7 üléses Citroën Grand C4 SpaceTourerPureTech 130 S&S Live modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 4 600 000 Ft-os, csökkentett induló ár a 7 üléses Citroën Grand C4 SpaceTourerPureTech 130 S&S Liveváltozatára vonatkozik, ahol a 7 100 000 Ft-os bruttó kedvezményes induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft.

A kép illusztráció. A Citroën Grand C4 SpaceTourer, Berlingo modellek vegyes fogyasztása sorrendben: 4,0–5,2 l/100 km, 4,2–5,8 l/100 km, CO2-kibocsátásuk: 106–127 g/km, 111–133 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek a www.citroen.hu-n és az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben.

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

CITROËN VALENT Tiszavasvári út 54.

Hol található?

Útvonal tervezés