Szolgáltatások

Szervizszolgáltatasi szerzodések

 

 

ÖN EGY ÚJ CITROËN BOLDOG TULAJDONOSA?

 

AUTÓZZON FELHŐTLEN NYUGALOMMAL

 

A nyugalom többet jelent, mint biztonság: válasszon 4 szintű szervizszolgáltatási szerződésünkből* saját igényei szerint.
A szolgáltatáson belül rugalmasan megjelölhet kilométerfutást és az időtartamot is: 24 - 84 hónapos futamidő és 20 000 – 200 000 kilométerfutás közötti intevallumok közül választhat.

 


 

GARANCIAKITERJESZTÉS

KITERJESZTETT GARANCIA + CITROËN ASSISTANCE

 

  
Citroën Essential Drive  -  Igazán egyszerű és nagyszerű megoldás! Hosszabbítsa meg a szerződéses jótállás időszakát igénye szerint, és a szerződése teljes időtartamára Citroën Assistance szolgáltatást adunk ajándékba, mely 39 európai országban érvényes.
 

 

És ez nem minden! A szervizszerződés keretében - 19 európai országban1 – a Citroën plusz kényelmi szolgáltatást is biztosít Önnek: az Assistance mentés során felmerült kiadásokat előre megfinanszírozza Ön helyett, azaz Ön nem utólagos költségtérítéssel jut a pénzéhez. Mivel így a felmerült kiadásokat nem kell helyben azonnal kifizetnie, nem kerülhet abba a kényelmetlen helyzetbe, hogy egy külföldi kirándulás során bekövetkezett véletlenszerű meghibásodás, és az ezzel járó előre nem tervezett pillanatnyi kiadás az utazás teljes élményét tönkre tegye.

  • A költségátvállalás vonatkozik: alkatrészre és munkadíjra, mechanikus, elektromos és elektronikus hibák javítására.
 
 
 

 

1 Németország, Ausztria, Belgium, Horvátország, Spanyolország, Franciaország, Magyarország, Olaszország, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Lengyelország, Portugália, Cseh Köztársaság, Egyesült-Királyság, San-Marino, Szlovákia, Szlovénia és Svájc.

 

 

 

 

KARBANTARTÁS

GYÁRI KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS + CITROËN ASSISTANCE

 
 
 

Citroën Cost Drive szervizszolgáltatás a gépjármű gyártó által előírt kötelező karbantartási költségeit fedezi az optimális, hatékony és kényelmes gépjármű fenntartás megtervezéséhez, és szerződés teljes időszakára Citroën Assistance szolgáltatást is adunk ajándékba.

 

A gyártó által előírt kötelező karbantartások gyakorisága és műszaki tartalma a gépjárműhasználattól, a kilométerfutástól és a gépjármű életkorától is függ.

 

 

 
 
  

GARANCIAKITERJESZTÉS & KARBANTARTÁS

GYÁRI KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS + KITERJESZTETT GARANCIA + CITROËN ASSISTANCE

 
  
 

 

Citroën Cost Drive+ a kiterjesztett garancia csomagban biztosított előnyökön és az ajándék Citroën Assistance szolgáltatásokon felül, ez a szolgáltatásszerződés fedezi a Citroën által előírt - adott időszakra eső - valamennyi gyári kötelező karbantartás költségét is, így a gépjármű használata során ne merülnek fel előre nem látható kényelmetlen kiadások.

 

  

PRÉMIUM SZERZŐDÉS

KOPÓ ALKATÉSZEK FEDEZETE + GYÁRI KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS + KITERJESZTETT GARANCIA + KITERJESZTETT CITROËN ASSISTANCE

 

 

A teljes nyugalom! Citroën Free Drive szervizszerződés nem csak a kiterjesztett garancia és gyártó által előírt kötelező karbantartás-csomag szolgáltatásait nyújtja Önnek, de fedezi az összes1 kopóalkatrész cseréjét és javítását is, valamint a gépjármű teljeskörű tisztítását minden kötelező gyártó által előírt revízió alkalmával.

  • Kopóalkatrészek cseréje is: kizárólag a CITROËNáltal 100%-ban bevizsgált és minősített alkatrészekkel.
  • Cseregépjármű3 a gyártó által előírt kötelező karbantartás idejére.

És ez még nem minden!

A prémium szolgáltatás mellé speciális kiterjesztett Citroën Assistance szolgáltatást adunk ajándékba (kulcsai elvesztése, félretankolás, akkumulátor lemerülése stb. esetén).

Sőt! A csomag tartalmazza az első műszaki vizsgára történő felkészítés költségét is!*A feltüntetett tartalom tájékoztató jellegű. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem tekinthető szerződés hivatalos alapjának. A bemutatott szolgáltatások költségét kizárólag abban az esetben fedezi a szerződéses díj, amennyiben a kiválasztott szerviz szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg érvényesülnek. Ezek hiányában a szolgáltatás térítésköteles. A szerződést csak akkor kösse meg, ha a szerződési feltételeket figyelmesen átolvasta, és az abban foglalt feltételeket elfogadja. A szolgáltatások és tartalmaik időben változhatnak. A szolgáltatások igénybevételei feltételeit az adott szolgáltatás általános szerződési feltételei tartalmazzák. A C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat megváltoztatására és visszavonására. Az ajánlat más ajánlattal, akcióval, hűségprogrammal nem összevonható és a Citroën magyarországi hivatalos márkakereskedői hálózatában köthető az általános szerződési feltételekben meghatározott ideig és feltételekkel.
Az árak kizárólag a 2020.04.01. után kötött szerződésekre érvényesek, az ezen időpont előtt kötött szerződések hosszabbítására nem.

CITROËN NYITRAI SZEKSZÁRD Pásztor u. 8.

Hol található?

Útvonal tervezés