Szolgáltatások

Citroën Assistance

 


Önnek üzemzavar esetén sem kell aggódnia, hiszen a Citroën Assistance a nap 24 órájában kész arra, hogy segítségére siessen. Nem kell mást tennie, mint tárcsáznia a +36-80-200-880 számot (külföldön a +36-1-348-4888 számot), és kollégáink a helyszínre sietnek.

A Citroën Assistance szolgáltatásait minden új Citroën tulajdonos 24 hónapon keresztül élvezheti, és amennyiben Citroën garanciaszerződést köt; ez az időtartam további 12-től akár 72 hónap lehet. A szolgáltatás az Európai Unióban és számos unión kívüli országban is igénybe vehető. Szolgálatunk a legközelebbi Citroën szerviz bevonásával végzi el a helyszíni javítást, vagy ha a javításra a helyszínen nincs lehetőség, akkor megszervezi a szervizbe történő beszállítást, magára vállalva a költségeket.

A szolgáltatás igénybevételéhez Önnek csak tárcsáznia kell a +36-80-200-880-as zöld számot, és diszpécserszolgálatunk 45 percen belül a helyszínre küldi az ingyenes autómentőt. A javítást a legközelebbi (vagy városon belül az Ön által választott) Citroën márkaszervizben gyári technológiával végzik el szakembereink, ahol egyúttal Önnek lehetősége van a javítás idejére kedvezményes feltételek mellett csereautót is bérelni.

A részletekről érdeklődjön márkaszervizünkben!CITROËN NYITRAI SZEKSZÁRD Pásztor u. 8.

Hol található?

Útvonal tervezés