Szolgáltatások

Fertőtlenítés csomagok

 

A Citroën számára az Ön mobilitási szabadsága éppoly fontos, mint Ön és utasai biztonsága és jó egészsége. Autózzon tovább tiszta, fertőtlenített gépjárművel! Felkészült márkaszervizeink a Citroën márkaszabványok szigorú betartásával járnak el, és kizárólag az európai normák szerint minősített kiváló minőségű fertőtlenítőszereket és hatóanyagokat használnak.

 

GÉPJÁRMŰFERTŐTLENÍTÉS - BELSŐ & KÜLSŐ

 

minden márkaszervizünkben – minden autómárkára

 

AJÁNDÉKBA*

 

Bármely bruttó 100.000 Ft értékű szervizbeavatkozás esetén
ajándék gépjárműfertőtlenítés szolgáltatás biztosítunk Önnek.

 

A manuálisan végzett külső & belső fertőtlenítő és tisztító eljárást
védőruházatban és szigorú előírások betartásával végezzük, az autót a
beavatkozás alatt elkülönítjük.

 

Csak jeleznie kell a munkafelvevőnek, hogy igényt tart a szolgáltatásra.

 

Cit_Fertotlenito_Ajandek_Webkep_750x564

  

 

GÉPJÁRMŰFERTŐTLENÍTÉS - BELSŐ & KÜLSŐ

 

minden márkaszervizünkben, minden autómárkára

 

9900 Ft*

 

A 17 pontos manuálisan végzett belső & külső fertőtlenítő eljárásunk Önt és utasait is védi. A beavatkozást a Citroën Márka előírások alapján, védőruházatban és szigorú előírások betartásával végezzük. Kizárólag az európai normák szerint minősített kiváló minőségű fertőtlenítőszereket és hatóanyagokat használunk az eljárás során.

Rendelje meg még ma!

 

Cit_Fertotlenito_9900Ft_Webkep_750x564

  

A CITROËN ÜGYEL A RÉSZLETEKRE!

 

Márkakereskedéseink és márkaszervizeink által bevezetett megelőző intézkedéseknek köszönhetően ügyfeleink továbbra is teljes biztonságban érezhetik magukat a Citroën Szolgáltatásvilágában.

 * Az ajánlatok 2020. május 20-tól visszavonásig vehetők igénybe a hivatalos magyarországi Citroën márkaszervizekben. A Gépjárműbiztonsági & fertőtlenítés komplex csomag ára 100 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélár és a csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik. Az átvizsgálás nem helyettesíti a Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. A szintén a csomag részét képező klímatisztítás egy gyári fertőtlenítő spray-vel végzett beavatkozás. A C Automobil Import Kft. fenntarja magának a jogot az ajánlatok módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak.

A tájékoztatás nem teljeskörű. A szolgáltatások részleteiről és igénybevételi feltételeiről a Citroën márkaszervizekben kaphat tájékoztatást. Az ajánlatok  más akcióval, kedvezménnyel, ajánlattal vagy hűségakcióval össze nem vonhatók.

CITROËN NYITRAI SZEKSZÁRD Pásztor u. 8.

Hol található?

Útvonal tervezés