Új autók

Új C5 Aircross

 

ÚJ CITROËN  C5 AIRCROSS SUV

Erőssége a kényelem

Az Új Citroën C5 Aircross SUV, már havi  70 000 Ft lízingdíjtól* az öné lehet!

Néhány a választható extrák közül:

  • Komfortfutómű progresszív hidraulikával®
  • 3 egyenlő szélességű, különálló hátsó ülés
  • Grip Control lejtmenet-szabályozóval
  • Advanced Comfort párnázott ülések
  • Akár 20 vezetéstámogató rendszer
  • Csomagtérméret akár 720 l*Jelen konstrukció 2019. 02. 18-tól visszavonásig, új Citroën C5 Aircross SUV PureTech 130 S&S Feel modell esetén leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. Az új Citroën C5 Aircross SUV PureTech 130 S&S Feel személygépjármű kedvezményes, 3,72%-os induló THM finanszírozással már havi 70 000 Ft törlesztőrészlettől elérhető, a finanszírozás forintalapú, 7 640 000 Ft bruttó vételár mellett, 3 800 000 Ft önerő befizetésével, 60 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelöli, a felsorolt felszereltségek szériatartozékként, vagy opcióként érhetők el. A THM meghatározott értéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. A Lízingbevevőt a futamidő alatt az Általános Lízingfeltételekben meghatározott Referencia kamat (jelenleg 3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referencia kamat mértékéről, illetőleg a kamatkülönbözet számításának és esedékességének feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. honlapján közzétett Általános Lízingfeltételekből tájékozódhat. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A C5 Aircross SUV PureTech S&S 130 Feel változat vegyes fogyasztása: 4,9 l/100 km, CO2-kibocsátása: 121 g/km. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért érdeklődjön az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben!

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Citroën Sajti Bethlen István u. 10.

Hol található?

Útvonal tervezés