Írjon nekünk!

Széchenyi 2020 ESZA

 

A kedvezményezett neve: CITROHÓD Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelõsségû Társaság

A projekt címe: Munkavállalói képzések megvalósítása a CITROHÓD Kft-nél

A szerzõdött támogatás összege: 5.080.000.- HUF

A támogatás mértéke: 100 %

A projekt tervezett befejezése: 2019.12.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00881

2001. júniusában megalakult a Citrohód Kft. A cég tevékenységi köre: új és használt gépjármûvek értékesítése, gépjármûvek mechanikai, karosszériajavítása és karbantartása, alkatrészek és tartozékok értékesítése illetve finanszírozási, szervizszerzõdések értékesítés.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára” c. felhívása alapján, a CITROHÓD Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. pályázatot nyújtott be. GINOP-6.1.6-17-2018-00881 azonosítószámú támogatási kérelem pozitív elbírálásban részesült.

A projekt keretében megvalósuló munkavállalói és vezetõi képzések hozzájárulnak a vállalkozás versenyképes növekedéséhez, a humán-erõforrás kompetenciáinak fejlesztéséhez, az alacsony jövedelmû munkavállalóink gyakorlati tudásának elmélyítéséhez, melyet a vállalkozás jelenlegi és jövõbeni céljainak tekint. A projektbe bevont munkavállalók elvárása a képzések, tréningek témájára vonatkozóan egységes volt: minden munkavállaló szeretne fejlõdni az általános készségek területén (számítástechnikai alapismeretek, kommunikációs ismeretek, jogosítvány, stb.).

A projekt során a képzések csak saját munkavállalóink számára kerülnek lebonyolításra.

A projekt során nem kerül sor külsõ személy bevonására.

A támogatás az Európai Szociális Alapból finanszírozott vissza nem térítendõ támogatás.

A projekt európai uniós támogatás segítségével, a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.CITROËN SAJTI Bethlen István u. 10.

Hol található?

Útvonal tervezés