Új autók

Új Berlingo furgon

 

Az új Citroën Berlingo Furgon az Év Haszongépjárműve 2019-ben

1996-ban bevezetett és már több mint 1,5 millió példányban napvilágot látott, ikonikus Citroën Berlingo furgon a harmadik nemzedékével jelentkezik. Az új furgon látványos gerenrációváltással érkezik a stílus, a felszerelések és a variálhatóság terén, és továbbra is a professzionális kisáruszállítók ideális partnereként jelenik meg.

JÓL ALAKÍTHATÓ, KÉNYELMES UTASTÉR

MINDENT MEGOLD, AKÁRCSAK ÖN

Az új Citroën Berlingo furgon az ön ideális partnere a mindennapokban, hiszen a többféle raktér- és fülkeméretnek, valamint a választható belső kialakításoknak köszönhetően a legkülönbözőbb szállítási feladatokhoz is kínál megoldást. A Berlingo kínálatát most még vonzóbbá teszi a két alapváltozat, a Worker és a Driver megjelenése.


AZ EXTENSO® FÜLKE: 3 ÜLÉSHELY ÉS NAGYFOKÚ ALAKÍTHATÓSÁG

Bárhol is parkoljon le az új Citroën Berlingo furgonnal, a be- és kirakodást jelentősen megkönnyítik a következő megoldások:

- egy vagy két tolóajtó, melyek nyitási szélességét 675 mm-re, magasságát 1072 mm-re növelték

- 180 fokban nyitható, 1/3-2/3 arányban osztott kétszárnyú hátsó ajtók

- optimalizált hátsó kerékjáratok közötti távolság

Az új Citroën Berlingo Van raktérfogata akár a 4,4 köbmétert is elérheti, hasznos terhelhetősége 650 kg-tól 1000 kg-ig terjed. Az opcióként igényelhető túlterhelésjelző figyelmezteti önt, ha túllépi az engedélyezett legnagyobb össztömeget.

A mindennapok megkönnyítését szolgálja a Raktér csomag, amely megnövelt fényerejű LED-világításból, a 4 plusz rögzítőgyűrűből és egy 12 V csatlakozóból áll.

FELSZERELÉSEK ÉS HASZNOS TECHNOLÓGIA

SURROUND REAR VISION – PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER

Az új Citroën Berlingo furgonban eddig nem látott újítást vezet be: a Surround Rear Vision technológiát, amely egyedülálló láthatóságot garantál.

Az utasoldali visszapillantó aljára illetve a kétszárnyú hátsó ajtók felett beépített két kamera a központi visszapillantó helyén található 5 colos színes képernyőre közvetíti a képeket.

A kijelzés háromféle lehet:

- Az autó hátsó környezetének ellenőrzése: a képernyő az autó mögötti területet mutatja, hosszan beláthatóan, a jármű tengelyének meghosszabbításában; ez a nézet az autó környezetéről nyújt információt vezetési helyzetben

- Az oldalsó terület ellenőrzése: a képernyőn az autó jobb oldali környezete látható, az utasoldali holttér csökkentése érdekében

- Tolatókamera - a képernyő az autó mögötti területet mutatja, megkönnyítve ezzel a parkolást hátramenetben

HÚSZ VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZER


LEGÚJABB GENERÁCIÓS MOTOROK

Új, könnyű padlólemez és hatékony motorok gondoskodnak a dinamikus viselkedésről, a kitűnő vezetési komfortról és a gazdaságos fenntartásról.

- négy dízelmotor: a 75 lóerős BlueHdi Euro 6.1, 5 sebességes manuális váltóval, , a 100 lóerős BlueHDi Euro 6.1 stop-start funkcióval és 5 sebességes manuális váltóval, valamint a 130 lóerős BlueHdi Euro 6.2 stop-start funkcióval, hatfokozatú manuális illetve EAT8, 8 sebességes automata váltóval

- egy benzines változat, mely 2019-ben jelenik meg: a 110 lóerős PureTech stop-start funkcióval, hatfokozatú mechanikus váltóval.

A legújabb generációs, nyolcfokozatú, automata EAT8 (Efficient Automatic Transmission) sebességváltó a kormányon található kapcsolóknak köszönhetően jelentősen javítja a vezetési komfortot a hosszú utakon épp úgy, mint a mindennapok rövidebb, ám gyakoribb fuvarai során.CITROËN PÁSZTOR Szadai út 8.

Hol található?

Útvonal tervezés