Új autók

7-személyes ajánlat

 

GRAND C4 SPACETOURER

Kedvezményes indulóár: 7 100 000 Ft*

 

Előnyök:

hétszemélyes kedvezményes bruttó induló ár: állami támogatással 4 600 000 Ft-tól 1

 

FŐBB FELSZERELTSÉGEK

Panorámaszélvédő

7"-os, kapacitív érintőképernyő

Citroën Connect rádió

Bőrbevonatú kormánykerék

Asztalkák az első üléstámlák hátoldalán

Telefon-kihangosító Bluetooth kapcsolattal

Elektronikus kulcs, Stop/Start gomb

LED nappali menetfény

Négy elektromos ablakemelő

6 légzsák

ESP, ITC, ABS, REF, AFU

Elektromos rögzítőfék, Hill Assist rendszer

Sebességszabályozó és -korlátozó berendezés

Automata, kétzónás klímaberendezés hátsó szellőzéssel

3 különálló, azonos méretű ülés a 2. sorban

Esőérzékelős ablaktörlő, automata fényszóró

Elektronikus kulcs, Stop/Start gomb

 Nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásának néhány feltétele 1

• magyar állampolgár, a szabad mozgás és a három hónapot meghaladó tartózkodás jogát

• Magyarország területén gyakorló, illetve a hontalanként elismert személy, aki Magyarország területén bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik

• legalább három – illetve várandósság esetén a jogszabályi feltételek teljesítése esetén két, illetve egy – gyermek után családi pótlékra jogosult nagycsaládos személy,

• „B” kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel rendelkezik

• nincs nyilvántartott köztartozása és nem áll fenn vele szemben egyéb kizáró ok,

• nem részesült korábban szerzési támogatásban

• olyan személygépkocsit kíván megszerezni, amelyben a vezető ülését is beleértve – legalább hét állandó ülőhely van, továbbá új járműnek minősül,

• a szerzési támogatás mértéke 2 500 000 forint, de legfeljebb a megszerzés időpontjában érvényes bruttó vételár 50%-a.

• A szerzési támogatás iránti kérelem benyújtására 2019. július 1. és 2022. december 31. között van lehetőség.

• A szerzési támogatással kapcsolatos eljárásokban a Magyar Államkincstár központi szerve jár el. A szerzési támogatás iránti kérelmet a Kincstár honlapján közzétett formanyomtatványon a Kincstárnál vagy a kormányablaknál lehet benyújtani.

• A 7 személyes személygépkocsi a szerzési támogatásra való jogosultságot megállapító határozat véglegessé válását követően szerezhető meg.

• A Kérelem benyújtása az ügyfél feladata, amit megtehet online felületen, személyesen, vagy postai úton.

• A Kérelem benyújtásához szükséges Ügyfél igénylőlap az alábbi linken keresztül érhető el:

• https://cst.tcs.allamkincstar.gov.hu/images/Kérelem_nagycsaládos_személygépkocsi_módosított10.17.pdf

1 Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza.

* Jelen ajánlat 2020. június 2-ától visszavonásig, az új, 7 üléses Citroën Grand C4 SpaceTourerPureTech 130 S&S Live modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 4 600 000 Ft-os, csökkentett induló ár a 7 üléses Citroën Grand C4 SpaceTourerPureTech 130 S&S Live változatára vonatkozik, ahol a 7 100 000 Ft-os bruttó kedvezményes induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft.

A kép illusztráció. A Citroën Grand C4 SpaceTourer modellek vegyes fogyasztása sorrendben: 4,0–5,2 l/100 km, 4,2–5,8 l/100 km, CO2-kibocsátásuk: 106–127 g/km, 111–133 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek a www.citroen.hu-n és az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben.

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

CITROËN PÁSZTOR Szadai út 8.

Hol található?

Útvonal tervezés