Új autók

INDÍTSA AZ ÉVET EGY ÚJ CITROËNNEL!

 

Ne várjon holnapig, indítsa az évet egy új Citroënnel! Az idén száz éves Citroën meglepetés ajánlattal várja. Válasszon gazdagon felszerelt, kényelmes személyautóink közül most egyedülálló 0% THM finanszírozással! Az akciós készlet modelljeinek szériafelszereltsége többek között: klíma, tempomat, tolatóradar, ködfényszórók, LED-es nappali menetfény, 7“ érintőképernyő, Bluetooth telefonkihangosító, USB csatlakozó. Siessen, mert ajánlatunk csak a zárt akciós készlet erejéig érvényes!

CITROËN C4 CACTUS PureTech 110 S&S FEEL

A szériafelszereltség néhány további eleme:

Komfortfutómű progresszív hidraulikával

6 hangszórós audiorendszer rádióval, térbeli hangzással

Front-, oldal- és függönylégzsákok

Elektromosan állítható, fűthető visszapillantótükrök

Vezetőoldali deréktámasz

Extrák a készlet függvényében: ülésfűtés, Automata klíma csomag


CITROËN C3 AIRCROSS PureTech 110 S&S SHINE

A szériafelszereltség néhány további eleme:

Navigációs rendszer Mirror Screen funkcióval

Front-, oldal- és függönylégzsákok

Sebességtábla-felismerő rendszer

16"-os "MATRIX" könnyűfém keréktárcsák

Csúsztatható hátsó üléspad

Extrák a készlet függvényében: ülésfűtés, Family & Safety csomag


CITROËN C4 SPACETOURER BlueHDi 130 S&S FEEL

A szériafelszereltség néhány további eleme:

Navigációs rendszer Mirror Screen funkcióval

Esőérzékelős ablaktörlő, automata fényszóró

Panorámaszélvédő

16" "Notos" könnyűfém keréktárcsák

Hosszirányban állítható hátsó ülések

Extrák a készlet függvényében: ülésfűtés, tolatókamera


CITROËN GRAND C4 SPACETOURER BlueHDi 130 S&S FEEL

A szériafelszereltség néhány további eleme:

Navigációs rendszer Mirror Screen funkcióval

Esőérzékelős ablaktörlő, automata fényszóró

Panorámaszélvédő

16" "Notos" könnyűfém keréktárcsák

Hosszirányban állítható hátsó ülések

Extrák a készlet függvényében: ülésfűtés, tolatókamera*Jelen finanszírozási ajánlat 2019.01.07-től 02.28-ig, vagy visszavonásig, a zárt akciós készletlistán szereplő modellekhez vehető igénybe visszaigazolt megrendelés esetén. A feltüntetett ajánlat más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható. A kép illusztráció. A hirdetésben szereplő C4 SpaceTourer, C3 Aircross és C4 Cactus modellek vegyes fogyasztása sorrendben: 5 l/100 km, 5,7 l/km, 4,9 l/km. CO2-kibocsátásuk: 116 g/km, 131 g/km, 110 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésekhez! A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A konstrukcióban a futamidő 36-60 hónap lehet, míg a maximális finanszírozási összeg nem lehet több mint 3,5 millió forint. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A megadott 0 %-os induló THM érték tájékoztató jellegű. A teljes hiteldíj mutató (THM) kiszámítása a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján történt. A THM meghatározása az aktuális szerződéskötési feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat.

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.Citroën Pásztor Szadai út 8.

Hol található?

Útvonal tervezés