Új autók

Új C3 Aircross

 

Új Citroën C3 Aircross SUV gazdag alapfelszereltséggel már 4 090 000 Ft-tól**, a következő felszereltséggel:

• Sebességtábla-felismerő rendszer

• Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés 

• Aktív vészfékező rendszer

• Akár 85-féle színkombináció

• Klímaberendezés

• Tempomat

• Megnövelt hasmagasság

• Tágas utas- és csomagtérSőt, a kedvező alapár mellé most 5 év garancia jár, 100 000 km futáskorláttal (csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén***)*Az új Citroën C3 Aircross SUV döntős a 2018-as Európa legjobb autója választáson (European AutoBest 2018 Finalist).

**Jelen ajánlat 2017. október 25-étől visszavonásig, új Citroën C3 Aircross PureTech 82 Live modell esetén leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A bruttó 4 090 000 Ft-os indulóár az új Citroën C3 Aircross PureTech 82 Live változatára vonatkozik. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelöli és gyártásból történő megrendelésekre érvényes. A feltüntetett ajánlat más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható. A Citroën C3 Aircross PureTech 82 Live modellhez a felsorolásban szereplő aktív vészfékező rendszer opcióként rendelhető meg, a 85 féle színkombináció nem elérhető hozzá.  A C3 Aircross PureTech 82 Live változat vegyes fogyasztása: 5,1 l/100 km, CO2-kibocsátása: 116g/km. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A további részletekért érdeklődjön a Citroën-márkakereskedésekben.

***Minden 2017. 10. 25. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C3 Aircross személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az Essential Drive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.Citroën Pásztor Pesti út 2.

Hol található?

Útvonal tervezés