Új autók

ÚJ C4 MÁR 5 995 000 FT-TÓL

 

A Citroën vadonatúj kompakt ötajtós modellje a C4.

 

Merész, SUV-os stílusjegyeket hordozó, mégis áramvonalas külső megjelenése azonnal felismerhetővé teszi. Beülve, tágas belső tér, puha tapintású szövetek, ötletes tárolóhelyek és hatalmas üvegfelületek fogadnak. Az új Citroën C4 progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztése a legendás Citroënes kényelmet nyújtja, az ún. repülőszőnyeg-hatás révén messzemenően hozzájárul az utasok jó közérzetéhez, az autó dinamikus viselkedéséhez és a vezetési élményhez. A modern műszerfal olyan technológiai megoldásokat rejt, melyekkel rendkívül élvezetes lesz az autó vezetése – városban csakúgy, mint hosszú utakon.

 

Az új Citroën C4 alapfelszereltsége sem hagy kívánnivalót (Feel változat):

  • Aktív sávtartó asszisztens
  • Sebességtartó és -korlátozó automatika
  • Táblafelismerő és sebességhatárajánló rendszer
  • Hátsó parkolószenzorok
  • LED nappali menetfény - V alakban (2 sor)
  • Komfort futómű progresszív hidraulikával (PHC®)
  • Automata légkondicionáló aktív szenes szűrővel
  • 10" digitális érintőképernyő, Mirror Screen funkcióval1, Bluetooth-szal

1 A Mirror Screen funkció működéséhez kompatibilis okostelefon szükséges, amelyen telepítve van a megfelelő Apple CarPlay vagy Android Auto alkalmazás.

 *Jelen ajánlat 2021. 10. 01-jétől visszavonásig, új Citroën C4 modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A bruttó 5 995 000 Ft-os ár a Citroën C4 modell LIVE PT 100 S&S M6 alapfelszereltségű benzinmotoros verziójára vonatkozik, opciók nélkül, hófehér fényezéssel. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. Az új Citroën C4 vegyes fogyasztása: 4,3–6 l /100 km, CO2-kibocsátása: 114–133 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok). A feltüntetett termékelőnyök szériafelszereltségek, vagy felár ellenében opcióként rendelhetők a hirdetett modellhez. A kép illusztráció. A hirdetésben látható autó feláras extrafelszereltségeket tartalmaz. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.

CITROËN PÁSZTOR Pesti út 2.

Hol található?

Útvonal tervezés