Szolgáltatások

Citroën Casco +

 

MIRE TERJED KI A CITROËN CASCO+?

töréskárra (rongálásra, részleges töréskárra, törési totálkárra, üvegtörésre),

lopáskárra (teljes és részleges lopáskárra, lopáskísérletből eredő rongálásra, egyes lopáskár megelőzési költségeire és rabláskárra)

elemi károkra (pl. jégverés, viharkárok).

 

MILYEN EXTRÁKAT KÍNÁL A CITROËN CASCO+?

Tudjuk, hogy a mobilitás fontos az Ön számára; ezért casco kár esetén csereautót biztosítunk a javítás idejére, legfeljebb 4 napos időtartamra (maximum bruttó 9 000 Ft/nap értékben), hogy Ön kényelmesen folytatni tudja megszokott napi életvitelét. A részleteket keresse a feltételekben.

Citroën Casco+ csomagunk segítségével akár 50% kedvezményt adunk személygépjárművének töréskára esetén a forintos alap-önrészből, ha a forintos önrész kerülne levonásra.

Ha szélvédőjét cserélni szükséges biztosítási eseményből eredően, akkor gyári üveg esetén nem alkalmazunk önrészesedést az első évben.

Aktív kárrendezést nyújtunk! Ha autójával vétlenül szenved balesetet, akkor az Allianz felméri a kárt és a GFB feltételei szerint – így önrész levonása nélkül – javíttatja meg autóját, így Önnek nem kell tartania egy hosszan elhúzódó ügyintézési procedúrától.

Ha a forgalomba helyezéstől számított 1 éven belül ellopnák autóját, vagy egy töréskár miatt a javítás már nemlenne lehetséges (totálkár), akkor – személygépjárművek esetén a szolgáltatás alapja – az első 6 hónapban a jármű káridőponti új értékének 100%-a, a második 6 hónapban pedig a 90%-a.

Akár 6 év avulásmentességet biztosítunk gépjárműve számára a Casco kárban először sérült karosszéria elemek cseréjének esetén (a kivételeket és egyéb feltételeket az Általános Szerződési Feltételekben találja).

Nem hagyjuk veszni autóját! Megemeltük a javíthatóság határát, így akár az autó kárkori értékének 100%-áig javítható marad az autó.

A Citroën Casco+ akár 300 000 Ft összeghatárig téríti az indokolt gépjárműmentési és szállítási költségeket, valamint a lopáskármegelőzési célú tárolás költségét is.

Citroën Casco Call Center minden, a biztosítással kapcsolatban felmerülő kérdésére választ ad.

Vállaljuk, hogy a megkötött casco biztosításának díja és a szerződésben foglalt szolgáltatások köre 5 évig nem változik, ha szerződéskor meghatározott – a biztosítás díját befolyásoló – adatokban nem történik változás.

 

Kösse meg még ma Citroën Casco + szerződését a Citroën márkakereskedésekben!

Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 2372 332

Fax: +36 88 620 314

Központi ügyfélszolgálat: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.

E-mail: citroencasco@allianz.hu

 

SZÁMOLJA KI BIZTOSÍTÁSÁT! >>

 https://citroen.eurorisk.hu/pricecalculation/dijszamitas

 

ÁSZF >> https://www.allianz.hu/v_1545998538571/hu/letoltheto-dokumentumok/AHE-12450-2_Casco_20190101.pdf

 

ÁSZF KIEGÉSZÍTÉS >> https://media.citroen.fr/file/39/3/egyseges_ugyfeltajekoztato_es_szerzodesi_feltetelek.319393.pdf

 

CASCO + KÜLÖNÖS FELTÉTELEK >>http://media.citroen.hu/file/88/2/Citroen_Casco+_K%C3%BCl%C3%B6n%C3%B6s_Felt%C3%A9telek.274882.pdf *A jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételeket az Általános Szerződési Feltételeket, az Általános Szerződési Feltételek kiegészítése, valamint a Különleges Feltételek tartalmazzák. További információért, illetve szerződéskötéssel kapcsolatban kérjük keresse fel márkakereskedőinket vagy érdeklődjön a Citroën Casco + telefonos ügyfélszolgálatánál vagy az alábbi elérhetőségeken:

A Citroën Taxi Casco+ partnere az Allianz Hungária Zrt.

Telefonos ügyfélszolgálat: 06 1 2 372 312

Fax: 06 88 620 314

Központi ügyfélszolgálat:1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.

E-mail: citroencascoplusz@allianz.hu

 

Az ajánlat 2019. január 2-től visszavonásig érvényes.

CITROËN PÁSZTOR Pesti út 2.

Hol található?

Útvonal tervezés