Új autók

Extra hetek

 

Szerelem első látásra! Optimista és letisztult designja, szépen megrajzolt ívei, különleges technológiái, gazdag kényelmi és biztonsági felszereltsége ellenállhatatlanná teszik a Citroën városi modelljét!Ez mind nem lenne elég? Ismerje meg Feel Edition speciális szériánkat, válassza a kivételes felszereltséget, kivételes áron!

A Feel Edition modell főbb alapfelszereltsége:- vezető-és utasoldali légzsákok, első oldallégzsákok és függönylégzsákok,

- programozható tempomat és sebességhatároló,

- sebességtábla-felismerő rendszer,

- automata klímaberendezés,

- elektromosan behajtható visszapillantótükrök,

- fűthető első ülések,

- tolatóradar,

- Citroën Connect rádió 6 hangszóróval, Mirror Screen1 funkcióval, 7"-os érintőképernyő,

- Bluetooth telefonkihangosító, USB csatlakozó.

 

 

Citroën C3 Feel Edition PureTech 82 már 3 790 000 Ft-tól!*

 

MirrorLink, Carplay, AndroidAuto rendszerek, kompatiblis telefonkészülék szükséges hozzá.

 

Használja ki akciónkat, alakítsa saját ízlésének megfelelően új Citroën C3 modelljét!*Jelen ajánlat 2018.02.01-től 2018.03.31-ig vagy visszavonásig, új Citroën C3 Puretech 82 Feel Edition modell esetén magánszemélyek által leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. 

A Citroën Feel Edition modellek az adott modell Feel változatára épülő, de modellenként eltérő felszereltséggel rendelkeznek. 

A C3 Puretech 82 Feel Edition esetében feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelöli és gyártásból történő megrendelésekre érvényes. A feltüntetett ajánlat más akcióval, vagy más kedvezménnyel nem összevonható. A kép illusztráció. A C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről, kérjük, érdeklődjön a Citroën-márkakereskedésekben. A Citroën C3 Puretech 82 Feel Edition változat vegyes fogyasztása 4,7 l/100km, CO2-kibocsátása 109 g/km.

**Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C3 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.