Új autók

C3 Shine 400 000 Ft kedvezménnyel

 

ÚJ CITROËN C3 AKCIÓ
FŐBB SZÉRIA FELSZERELTSÉGEK

- Automata klímaberendezés
- Connect DAB rádió Mirror Screen telefontükrözéssel, Bluetooth telefonkihangosítóval
- Elektromosan behajtható, állítható és fűthető külső tükrök
- Sebességszabályozó és korlátozó berendezés
- 6 légzsák, véletlen sávelhagyásra figyelmeztetés, 
- Tolatóradar
- 16" MATRIX könnyűfém felni
- Kétszínű fényezés - karosszériától eltérő tetőszín
- Tükörházak és ködfényszóró keretek a tető színében         
- Airbump ajtó oldalvédő elemek megújult designnal
- Textilbetétes ajtókönyöklők, elöl bőröndfogantyús ajtó behúzóval
- Esőérzékelős ablaktörlő
- Automata fényszóró
- Bőrbevonatú kormánykerék


*Jelen ajánlat 2020. július 1-jétől visszavonásig, új Citroën C3 PureTech 83 S&S Shine modell leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 400 000 forintos kedvezményre vonatkozó ajánlat új Citroën C3 PureTech 83 S&S Shine modell vásárlása esetén érvényes. A kedvezmény teszt- és használt személygépkocsi vásárlására nem vonatkozik. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve kedvezményes finanszírozást és a +3 év EssentialDrive kiterjesztett garanciát), a listaárból levonandó, maximális kedvezményt foglalja magában. A feltüntetett felszereltségek új Citroën C3 PureTech 83 S&S Shine modell esetén feláras opcióként elérhetőek. A kép illusztráció. A Citroën C3 vegyes fogyasztása: 3,2–4,7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 86–107 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek a www.citroen.hu-n és az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben.

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

CITROËN MESZLÉNYI Almáskerti Ipari Park 2.

Hol található?

Útvonal tervezés