Szolgáltatások

Tavaszi szervizakció és játék

 

KLÍMATISZTÍTÁS-FERTŐTLENÍTÉS

 

A klímaberendezésben betegséget előidéző baktériumok telepedhetnek meg, és kellemetlen szagot idéznek elő az utastérben.Egészséges megóvása érdekében tisztíttassa rendszeresen a klímaberendezést és cseréltesse a pollenszűrőt is!

Vegye igénybe akciós klímatisztítás-fertőtlenítés szolgáltatásunkat 5900 Ft-os akciós áron1!

A hatékonyan működő klímaberendezés nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít, de párátlanítja is a levegőt, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban.

Online szerviz-bejelentkező felületünkön keresztül bármely autómárkával bejelentkezhet a szolgáltatásra!

És ha Ön Citroën tulajdonos, akkor karbantartási díj kalkulátorunkkal kiszámolhatja autója várható karbantartási költségeit is. Próbálja ki!

 

TAVASZI MŰSZAKI ÁTVIZSGÁLÁS CSOMAGOK

 

Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel 5500 Ft.

Futómű kontrollcsomagunkat műszeres lengéscsillapítóméréssel 5500 Ft.

A kettő együtt mindössze 10000 Ft-ért.

Komplex műszaki átvizsgálás 150 ponton értékbecsléssel: 13000 Ft.

Ugyanez a 150 pontos műszaki kontrollcsomag Citroën járművekre márkaspecifikus pontokkal kiegészítve 18000 Ft.

Online szerviz-bejelentkező felületünkön keresztül bármely autómárkával bejelentkezhet a szolgáltatásra!

És ha Ön Citroën tulajdonos, akkor karbantartási díj kalkulátorunkkal kiszámolhatja autója várható karbantartási költségeit is. Próbálja ki!

NYÁRI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK AKCIÓ

 

Vásároljon gyári, jó minőségű cseppmentesen száradó gyári Citroën ablakmosót akciós áron!

Mindössze 320 Ft /L (5 L-es kiszerelésben)

 

GYÁRI TARTOZÉK AKCIÓ

 

Itt a jó idő, mozduljunk ki otthonról! Csomagoljuk össze kedvenc holmijainkat, biciklinket és vágjunk neki!

Válogasson akciós tartozék ajánlataink közül!

 

TOTAL NYEREMÉNYJÁTÉK

Végeztesse az olajcserét Citroën márkaszervizeinkben Total IneoFirst 0W30 motorolajjal és

minden hónapban nyerhet egy 2 személyes, félpanziós wellness hétvégét a 4 csillagos siófoki Hotel Azúrba!*

Az akció időtartama: 2019. április 15. – július 15.

Havonta egy nyeremény kerül kisorsolásra.

Az olajcserét igazoló számlát a játék végéig őrizze meg!

Játék részletei és a játékszabályzat: jatek.total.hu oldalon.

Az akcióban résztvevő Citroën márkaszervizek listáját itt találja!

 

A KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TOTAL MOTOROLAJOKKAL NEM ÉRI CSALÓDÁS!

A motor akkor képes maximális teljesítményre, ha rendszeresen és gondosan karbantartják. Az alapvető karbantartási műveletek közül a legfontosabb az olajcsere. A TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W30 olajjal nem érhetik kellemetlen meglepetések!

TUDJA ÖN, HOGY MI A KENŐANYAG FELADATA?

  • Csökkenteni a súrlódást
  • Csökkenteni a motorban mozgó alkatrészek kopását
  • Hűteni a motort
  • Tisztán tartani a szerkezetet
  • Védeni a rozsdásodás ellen
  • Megkönnyíteni a motor mobil részeinek mozgásba hozását
  • Csökkenteni a fogyasztást, például szintetikus környezetbarát olaj használatával
  • Optimalizálni a motor károsanyag-kibocsátó szerveinek működését, mint például a részecskeszűrő

 

TUDJA ÖN, HOGY MIT JELENTENEK A SZÁMOK A MOTOROLAJ ELNEVEZÉSÉBEN?

A W betű előtti és utáni számok az olaj viszkozitási fokozatát jelölik. Nem mindegy, hogy melyik terméket választja! A „W” jelzést megelőző számjegyek jelölik a kenőolajok alacsony hőmérsékleti viszkozitását: minél alacsonyabb az érték, az olaj annál folyékonyabb, tehát annál inkább használható alacsony hőmérsékleten. A „W” jelzés utáni számjegyek a magas hőmérsékleti viszkozitást jelölik: minél magasabb ez az érték, annál viszkózusabb az olaj és annál jobban használható meleg időben.

 

TOVÁBB A JÁTÉKRA >>> http://jatek.total.hu/

TÖLTSE LE TÁJÉKOZTATÓ FÜZETÜNKET >>> https://media.citroen.fr/file/16/4/ch-kenoanyagok_muhelytitkok_ac-hu-1o-b.317164.pdf

* A tájékoztatás nem teljes körű. A nyereményjáték 2019. április 15-től július 15-ig tart a résztvevő hivatalos magyarországi Citroën -márkaszervizekben. A nyereményjáték részletei és játékszabályzata a jatek.total.hu oldalon érhető el. A nyereményjáték szervezője a Total Lubricants Hungary Kft., amely nyereményjátékért a C Automobil Import Kft. semmilyen nemű felelősséggel nem tartozik, csak közzéteszi azt különböző marketingkommunikációs platformokon a Total Lubriants Hungary Kft. megbízásából. A nyereményjátékban résztvevő Citroën -márkaszervizek listáját C Automobil Import Kft. szintén a Szervező megbízásából teszi közzé.

 

 1: Az akciós ajánlatok 2019. április 2-től 2019. június 29-ig érvényesek az akcióban részt vevő, hivatalos magyarországi Citroën-márkaszervizekben, a készlet erejéig. A klímatisztítás-fertőtlenítés egy gyári klímatisztító spray-vel végzett beavatkozás. A 150 pontos átvizsgálást megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a https://www.citroen.hu/szolgaltatasok/allapotfelmeres-akcio.html oldalon találja. Az átvizsgálás csomagok nem helyettesítik a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. A tartozék kedvezmények a megjelölt tartozékcsaládokra vagy a konkrétan megjelölt alkatrész-tartozék cikkszámokra vonatkoznak. Kérjük, hogy a termék vásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizeinkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Néhány tartozék felszereléséhez plusz illesztő szett vásárlása is szükséges Az akciós termékek egy része márkafüggetlen, viszont vannak családok, me¬lyek csak bizonyos Citroën -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A feltüntetett árak 10 Ft-ra kerekített bruttó akciós ügyfélárak. A tájékoztatás nem teljeskörű, a C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybevételi feltételekről márkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. A képek illusztrációk. Az akció alkatrész-, tartozék- és csomagajánlatai más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze.

Citroën Auto-Fort Védgát u. 14.

Hol található?

Útvonal tervezés